Umicore

Schadelijke uitlaat van voertuigen verminderen. Nieuw leven geven aan gebruikte metalen. De wagens van de toekomst aandrijven. Als wereldwijde materiaaltechnologiegroep ontwikkelen wij materialen en oplossingen die essentieel zijn in het dagelijks leven. We willen een duidelijke wereldleider zijn in schone mobiliteit en hebben onze duurzaamheidsaanpak in een competitief voordeel omgezet. Wat zou jij kunnen doen in een bedrijfsomgeving met zulke ambities?

Carrière

Getuigenis van werknemers:

“Als je in ons land wil werken bij een cleantech recyclagespecialist, komt Umicore op één. Ik ben nu 26 en draai volop mee in hoogtechnologische projecten. Dat zou niet overal waar zijn. Bij een probleem ‘out of the box’ kunnen denken is voor mij erg belangrijk. En die ruimte krijg je hier wel, om pistes te verkennen.”
Christophe, Technology Engineer

Carrièremogelijkheden:

Je kiest mee je richting bij een Top Employer met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Opleiding en persoonlijke ontwikkeling horen bij je loopbaan. Je kunt horizontaal groeien, bijvoorbeeld naar een andere site of business unit, en ook verticaal doorstromen door gestaag meer verantwoordelijkheden op te nemen. Ook internationaal bieden we heel wat kansen.

Gezochte profielen:

Wij zijn altijd op zoek naar m/v’s met een hart voor technologie: operators, productiemedewerkers, ingenieurs, economisten, handelsingenieurs, scheikundigen, IT’ers, commercieel of financieel talent,…

Selectieprocedure:

Op basis van je cv en motivatiebrief word je uitgenodigd voor een gesprek met rekruterings- en lijnmanagers. Verder peiling naar competenties en persoonlijkheid gebeurt d.m.v. een assessment. Een gesprek met een senior manager sluit de procedure af.

Over Umicore

Activiteit:
Umicore ontwikkelt technologieën en produceert materialen voor hoogwaardige zonnecellen, herlaadbare batterijen, LED-toepassingen, katalysatoren,… Via recyclage halen we kostbare metalen uit onder meer gsm’s.

Sector: Chemie, Materiaaltechnologie
Hoofdkantoor: Brussel. 4 sites in België
Aantal personeelsleden in België: 2800
Carrièremogelijkheden in buitenland: Ja

Solliciteren

Umicore
Contact: Rita Pannemans

A. Greinerstraat 41
2660 Hoboken
03 821 72 19
rita.pannemans@eu.umicore.com
www.umicore.be

Recent nieuws