Heb je altijd al een passie gehad voor de bruisende Antwerpse haven? Wil je meewerken aan haar uitbreiding, goede werking en naamsbekendheid? Dan zit je goed bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Check onze vacatures, interessante HR-nieuwtjes of deel je passie voor de haven. Aarzel niet langer en neem een kijkje op onze jobsite www.portofantwerp.com of volg de jobpagina van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen op LinkedIn.

Wie zoeken wij?
Dankzij onze uiteenlopende activiteiten, zoeken we mensen met verschillende profielen. Het Havenbedrijf heeft niet alleen nautische, maar ook heel wat technische en beleidsondersteunende functies. Hiervoor zoeken we mensen die niet alleen qua opleiding en ervaring in het plaatje passen, maar die ook mee uitdragen waarvoor het Havenbedrijf staat.

Ben jij fier en gedreven? Leer je graag bij en kijk je met een open blik naar de wereld? Straal jij door je positieve ingesteldheid en aanpak? En is flexibiliteit in een voortdurend bewegende wereld voor jou geen probleem? Dan ben JIJ precies wie we zoeken!

Ben JIJ geïnspireerd?
Ja! Je weet wat je wil en je streeft je dromen na. Dankzij je bezieling realiseer je visie, focus en succes. Zo bereik je je doelen en behaal je resultaten. Met volle kracht vooruit!

Ben JIJ fier?
Ja! Jij speelt een rol in het Havenbedrijf en de haven. Je bent je bewust van jezelf, je collega’s en elke bijdrage. Een echte teamplayer dus, die het maximale haalt uit een gezamenlijke prestatie.

Ben JIJ gedreven?
Ja! Je weet wat je wil en waar je naartoe wil. wil. Je bent gemotiveerd en weet dat ook vast te houden in moeilijkere situaties. Die zijn voor jou veeleer een uitdaging dan een struikelblok. Je bent de stuwende kracht in je team. Je inspireert, neemt initiatief en je bent dynamisch.

Ben JIJ positief?
Ja! Je glas is halfvol, en niet halfleeg. Je ziet dan ook opportuniteiten en haalt daaruit de energie om te evolueren.

Ben JIJ vlot?
Ja! Je communiceert duidelijk en ‘to the point’. Je past je aan je gesprekspartner of doelgroep aan en je bouwt een gestructureerd verhaal op.

Ben JIJ nieuwsgierig?
Ja! Complexe dossiers fascineren je. Je wil ze ontleden en begrijpen. Je bekijkt ze met je kritische geest en komt tot een gemotiveerd standpunt.

Ben JIJ flexibel?
Ja! Je werkt in een omgeving die voortdurend in beweging is. Je past je dan ook aan deze dynamische omgeving aan, om met het bedrijf mee te veranderen en te groeien.

Ben JIJ leergierig?
Ja! Je schat kennis hoog in, en beseft dat die niet statisch is. Afhankelijk van de omstandigheden, wil je bijleren en je verder specialiseren in een sector met specifieke noden en kenmerken.

Ben JIJ open?
Ja! Je hebt een open blik op jezelf en je omgeving. Omdat het Havenbedrijf contacten heeft met heel wat externe partners en klanten. En vanwege het internationale karakter van de Antwerpse haven. Vind JIJ je terug in wat wij zoeken? Surf dan naar onze vacatures en versterk het team van het Havenbedrijf.