Werkgever

MIVB-STIB

Brussel leeft.
En samen met ons kan je de stad laten bruisen door ons te helpen bij de uitwerking van onze projecten en trajecten. Zo voer je jaarlijks 370 miljoen reizigers naar het werk, naar huis of naar het restaurant, naar het park of naar een afspraak met vrienden,… en dit samen met meer dan 8000 toffe collega’s en voor een aantrekkelijk loonpakket. De MIVB wil vooruit. Met jouw competenties erbij kan dat alleen maar beter!

mivb.jpg

Activiteit: Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (Metro, Tram & Bus)

Hoofdkantoor: Brussel

Aantal personeelsleden in België: 8200

Carrièremogelijkheden in buitenland: Nee

Carrière

Getuigenis van werknemers:

“De MIVB kent een continue evolutie en streeft steeds naar verbetering. Bij de MIVB kan je dan ook echt een loopbaan uitbouwen: je kan intern evolueren overgaan van een dienst naar een andere, nieuwe competenties verwerven.”
(Lionel, Project manager studies en projecten netwerkinfrastructuur)

Carrièremogelijkheden:

Elke vacature wordt eerst aangeboden binnen het bedrijf. Dat heeft twee voordelen: iedere medewerker kan intern evolueren, maar ook als eerste zijn/haar kennissen snel op de hoogte brengen van de mogelijkheden. Tijdens je loopbaan krijg je de kans om opleidingen te volgen om je competenties bij te schaven en te evolueren binnen het bedrijf.

Gezochte profielen:

Om de kwaliteit van onze diensten voortdurend te verbeteren, zijn we op zoek naar talentvolle technische en ingenieursprofielen, IT-profielen, project managers en people managers.

Selectieprocedure:

Solliciteer via het formulier op jobs.mivb.be. Duid aan welke categorie jouw voorkeur heeft en solliciteer voor een welbepaalde functie. Als je profiel in aanmerking komt voor deze functie, nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste gesprek. Is dit positief, dan nodigen we je uit voor een face-to-face gesprek.

Solliciteren

MIVB-STIB
Contact: Recruitment Team

1000 Brussel
http://jobs.mivb.be