Werkgever

Lidl België & Luxemburg

Lidl groeit razendsnel. Niemand opent meer winkels en vernieuwt ingrijpender dan wij. Maar vooral: niemand wint meer harten van nieuwe klanten. Met onze verse groenten en ons lekker brood. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 6.500 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Want Lidl groeit op het ritme van zijn medewerkers. Groei mee.

lidl.jpg

Activiteit: Lidl verkoopt de lekkerste groenten en het beste brood. En we bieden die hoogste kwaliteit aan de laagst mogelijke prijs. En al je nieuwe collega's zijn fantastische mensen. Echt waar.

Hoofdkantoor: Merelbeke

Aantal personeelsleden in België: 6500

Carrièremogelijkheden in buitenland: Ja

Carrière

Getuigenis van werknemers:

“Als Retail Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de cijfers van je winkels, maar je hebt geen rechtstreekse grip op het team. Daarom is de band met je store managers cruciaal. Samen kunnen we onze Lidl-winkels nóg een trapje hoger tillen.”
(Stijn Put - Retail Operations Manager)

Carrièremogelijkheden:

Als je van aanpakken weet is er bij Lidl geen gebrek aan carrièremogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal. Trouwens onze groei is alleen mogelijk wanneer onze medewerkers groeien. Daarom investeert Lidl fors in de ontwikkeling van haar personeel. Dit zowel via interne en externe opleidingen, specifieke carrièrepaden, interne & internationale mobiliteit.

Gezochte profielen:

Gezien onze groei, zoeken we steeds nieuwe talenten. Starter of expert met interesse in finance, operations, HR, IT, marketing, immo, bouw, logistiek? Steeds van harte welkom in ons hoofdkantoor, onze distributiecentra of in onze winkels.

Selectieprocedure:

Solliciteren doe je bij voorkeur online. Na ontvangst van je CV en motivatiebrief screenen we deze grondig. Nadien leggen we deze voor aan de lijnmanager. Is deze overtuigd, dan volgen enkele interviews. En afhankelijk van de functie volgt nog een assessment. Feedback volgt uiteraard steeds.

Solliciteren

Lidl België & Luxemburg

9820 Merelbeke
http://www.werkenbijlidl.be