Werkgever

Carrefour Belgium n.v.

Bij Carrefour werken bijna 11.500 mensen. Zij oefenen wel honderd verschillende jobs uit: van kassierster tot financieel expert, van logistiek specialist tot winkeldirecteur. Waar jij straks terechtkomt? Dat heeft uiteraard met je competenties en ambities te maken. Zolang je maar weet dat geen enkele job bij Carrefour een eindstation is: er is altijd ruimte om te groeien.

carrefour.jpg

Activiteit: Carrefour België, partner in ons dagelijks leven, ontvangt elke dag zo’n 650.000 klanten, meer dan 75% van alle gezinnen in België per jaar en biedt hen een breed scala aan producten en diensten.

Hoofdkantoor: Evere

Aantal personeelsleden in België: 11.500

Carrièremogelijkheden in buitenland: Ja

Carrière

Getuigenis van werknemers:

Jeroen, Roberto, Vincent en Stéphane werken apart aan verschillende projecten maar hebben toch één ding gemeen. Ze staan allemaal aan de wieg van digitale projecten die een cruciale impact hebben op de razendsnel evoluerende retailmarkt. In een mum van tijd bouwen ze applicaties die in sneltempo live gaan.

Carrièremogelijkheden:

Bij Carrefour wordt heel druk gejobhopt. Van de winkels naar het hoofdkantoor, tussen afdelingen, horizontaal, verticaal,... in alle richtingen. We stimuleren die intern mobiliteit graag. Want zo vind jij altijd mooie uitdagingen. We kunnen jouw opgebouwde expertise maximaal inzetten voor de toekomst van ons bedrijf.

Gezochte profielen:

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen met verschillende studieachtergronden. Je bent ondernemend en je hebt interesse voor retail en voor de klant in het bijzonder.

Selectieprocedure:

Solliciteren kan op www.jobs.carrefour.eu. De selectieprocedure bestaat uit interviews met HR en het management.

Solliciteren

Carrefour Belgium n.v.
Contact: Team Recruitment & Mobility
Olympiadenlaan 20
1140 Evere
02 729 21 11
jobs@carrefour.eu
http://www.jobs.carrefour.eu