Smals

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met bijna 1800 collega’s bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Carrière

Getuigenis van werknemers:

Sven, Program Manager:
“Het sociale aspect van Smals heeft me overtuigd om hier te komen werken. Elk initiatief start vanuit de filosofie dat elke ontwikkeling tot meer transparantie of efficiëntie voor de burger moet leiden. We hechten bij de uitvoering van opdrachten veel belang aan kwaliteit en ons werk heeft steeds een positieve impact op de samenleving.”

Carrièremogelijkheden:

Al onze medewerkers hebben een persoonlijk ontwikkelingsplan waarin ze samen met hun teamleader bepalen welke opleidingen nodig zijn om hun ICT-kennis up-to-date te houden. Daarnaast bieden diverse interne opleidingstrajecten onze ICT-professionals de kans om door te groeien naar een senior- of managementfunctie of een technisch expert te worden in hun vakgebied.

Gezochte profielen:

Als ICT-dienstverlener heeft Smals altijd uitdagende opportuniteiten voor informatici: Java & .Net Developers, Functional & Business Analysts, IT Project Leaders, System Engineers, Information Security Experts, IT Architects,…

Selectieprocedure:

Solliciteren bij Smals begint op www.smals.be/jobs. Vul het online sollicitatieformulier in van de vacature die je verkiest en laad je cv op. Heb je het juiste profiel, dan nodigen onze recruiters je graag uit voor een gesprek waarin zij Smals aan je voorstellen en luisteren naar jouw verwachtingen.

Over Smals

Activiteit:
Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

Sector: ICT
Hoofdkantoor: Brussel
Aantal personeelsleden in België: 1790
Carrièremogelijkheden in buitenland: Nee

Solliciteren

Smals
Contact: Lydia Oomen

Fonsnylaan 20
1060 Brussel
02 787 53 16
lydia.oomen@smals.be
www.smals.be/jobs

Recent nieuws