Roularta Media Group

Roularta Media Group wil als multimediabedrijf op een duurzame manier waarde creëren ten voordele van haar lezers, surfers, kijkers, luisteraars, haar klantenadverteerders, haar medewerkers en haar aandeelhouders. RMG lanceerde in de voorbije decennia de grootste kranten van het land: Streekkrant en De Zondag. Daarnaast creëert RMG magazines waaronder Knack en zijn ze voortdurend bezig met het uitbouwen van digitale initiatieven zoals Proxistore, Digilocal, Storesquare …

Carrière

Getuigenis van werknemers:

Sandra Seghers werkt als Account Director voor Roularta Media Group:
“Het is een bedrijf dat mensen met talent en inzet een kans biedt. RMG bestaat uit een team van gepassioneerde mensen die zich dag in dag uit inzetten om mee te bouwen aan de toekomst van dit mediabedrijf!”

Carrièremogelijkheden:

Bij RMG zijn er heel wat mogelijkheden. Wij hebben een brede waaier aan openstaande functies: grafische functies (bv. front-end-developers), online functies (bv. webdesigners), commerciële functies (bv. accountmanagers), redactionele functies (bv. journalisten), technische functies (bv. productiemedewerker), administratieve functies (bv. medewerker databeheer).

Gezochte profielen:

Roularta Media Group zoekt een brede waaier aan profielen: commerciële profielen, administratieve profielen, marketing profielen, technische profielen, managementprofielen, IT-profielen, …

Selectieprocedure:

Elke sollicitant krijgt een aantal oefeningen gevolgd door een gesprek bij HR en eventueel de business unit. De oefeningen bestaan uit een tweetal persoonlijkheidstesten samen met een digitale vragenlijst. Afhankelijk van de functie zijn er bijkomende tests, bv. commerciële, redactionele oefening.

Over Roularta Media Group

Activiteit:
Roularta is in België een dynamische hoofdrolspeler in het uitgeven en drukken van nieuws- en nichemagazines, kranten en gratis bladen, in het audiovisuele medialandschap en in het digitaal uitgeven.

Sector: Media
Hoofdkantoor: Roeselare
Aantal personeelsleden in België: 2000
Carrièremogelijkheden in buitenland: Nee

Solliciteren

Roularta Media Group
Contact: Kathy Corneillie

8800 Roeselare
051 26 61 11
sollicitatie@roularta.be
www.mijntoekomstbijroularta.be

Recent nieuws