Lidl

Lidl groeit snel. Elke drie weken een nieuwe winkel, elke drie jaar een nieuw distributiecentrum en elke drie minuten een nieuwe klant, dat doet niemand ons na. Maar die groei is nog maar het begin. Het geheim van dat succes? Dat zijn onze 7.800 medewerkers. In onze winkels, distributiecentra en op onze kantoren. Door hun inzet en hun ideeën, maken zij elke dag het verschil en doen zij Lidl groeien. Zin om mee te groeien?

Carrière

Getuigenis van werknemers:

“Als Retail Operations Manager ben je verantwoordelijk voor de cijfers van je winkels, maar je hebt geen rechtstreekse grip op het team. Daarom is de band met je store managers cruciaal. Samen kunnen we onze Lidl-winkels nóg een trapje hoger tillen.”
(Stijn Put – Retail Operations Manager)

Carrièremogelijkheden:

Als je van aanpakken weet, is er bij Lidl geen gebrek aan carrièremogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal. Trouwens, onze groei is alleen mogelijk wanneer onze medewerkers groeien. Daarom investeert Lidl fors in de ontwikkeling van haar personeel. Dit via opleidingen, specifieke carrièrepaden en interne mobiliteit.

Gezochte profielen:

Gezien onze groei, zoeken we steeds nieuwe talenten. Starter of expert met interesse in finance, operations, HR, IT, marketing, immo, bouw, logistiek? Steeds van harte welkom in ons hoofdkantoor, onze distributiecentra of in onze winkels.

Selectieprocedure:

Solliciteren doe je bij voorkeur online. Na ontvangst van je CV en motivatiebrief screenen we deze grondig. Nadien leggen we deze voor aan de lijnmanager. Is deze overtuigd, dan volgen enkele interviews. En afhankelijk van de functie volgt nog een assessment. Feedback volgt uiteraard steeds.

Over Lidl

Activiteit:
Onze 7.800 medewerkers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruiten sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Eenvoud en klantgerichtheid vertalen in budgetvriendelijk winkelen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, daarvoor zijn we gekend.

Sector: Distributie, Voeding
Hoofdkantoor: Merelbeke
Aantal personeelsleden in België: 7800
Carrièremogelijkheden in buitenland: Ja

Solliciteren

Lidl

Guldensporenpark 90 J
9820 Merelbeke
recruitment@lidl.be
www.werkenbijlidl.be

Recent nieuws