Havenbedrijf Antwerpen

Eens je voor het Havenbedrijf Antwerpen komt werken, zit je in een team van maar liefst 1.600 mensen die samen een wereldhaven vlot doen draaien en duurzaam laten groeien. Het werkt nog inspirerender als je beseft dat je eigenlijk meer dan 145.000 collega’s hebt. Want zoveel mensen in Vlaanderen danken hun job aan ‘jouw haven’.

Carrière

Getuigenis van werknemers:

Isabel Sak, coördinator havenrechten:
“Ik hecht veel belang aan samenwerking, innovatie en klantvriendelijkheid. Dit zijn waardes waar het Havenbedrijf sterk op inzet. Bovendien is het ook heel fijn dat er regelmatig positieve feedback wordt gegeven. Het getuigt van respect en het is altijd leuk de dag met een compliment te kunnen afsluiten.”

Carrièremogelijkheden:

Wil je graag starten bij het Havenbedrijf in een bepaalde functie, ben je ambitieus en denk je op termijn aan doorgroeimogelijkheden, dan zit je goed. Afhankelijk van je functie, je ervaring, je inzet én de interne mogelijkheden kan je doorstromen, zowel horizontaal als verticaal. Wil je een aantal vaardigheden aanscherpen? Dan bieden wij je ondersteuning via opleidingen.

Gezochte profielen:

Het Havenbedrijf heeft niet alleen nautische, maar ook technische en beleidsondersteunende functies. Hiervoor zoeken we mensen die qua opleiding en ervaring in het plaatje passen, maar die ook mee uitdragen waarvoor het Havenbedrijf staat.

Selectieprocedure:

Het sollicitatie- en selectietraject verloopt in verschillende stappen. Het volledige stappenplan vind je op www.portofantwerp. com/jobs. Voldoe je aan alle wervingsvoorwaarden van een vacature?
Twijfel niet en ga meteen over tot actie!

Over Havenbedrijf Antwerpen

Activiteit:
Het Havenbedrijf ondersteunt de activiteiten in de Antwerpse haven. Het beheert de infrastructuur en gronden, leidt schepen door veilige waters en zorgt wereldwijd voor naamsbekendheid van de Antwerpse haven.

Sector: Haven
Hoofdkantoor: Antwerpen
Aantal personeelsleden in België: 1600
Carrièremogelijkheden in het buitenland: neen

Solliciteren

team werving & selectie
Contact:
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen
03 229 70 07
talent@portofantwerp.com

Recent nieuws